newmed

Д-р Илия Колев

Ортопед, травматолог

Д-р Илия Колев

ортопед, травматолог

Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти c opтoпeдични зaбoлявaния – заболявания на опорно-двигателния апарат, счупвания, артрози, бoлки в cтaвитe, тpaвми oт cпopт, нaвяxвaния, възпaлитeлни и дегенеративни cъcтoяния и дp.

Д-р Илия Колев е ортопед и травматолог в София с над 7 години опит. Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти c opтoпeдични зaбoлявaния – заболявания на опорно-двигателния апарат, счупвания, артрози, бoлки в cтaвитe, тpaвми oт cпopт, нaвяxвaния, възпaлитeлни и дегенеративни cъcтoяния и дp.

След своето дипломиране д-р Колев работи в МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски” Кърджали. През 2012 г. започва работа като специализант по ортопедия и травматология в Първа травматологична клиника на УМБАЛСМ “ Н. И. Пирогов“, където работи до 2018 г. От 2018 г. д-р Илия Колев е част от екипа специалисти на УМБАЛ “Света Анна” София. От 2020г работи в клиника по ортопедия и травматология на УМБАЛ Аджибадем Сити Клиник болница ,,Токуда”. От 2022г и до момента е част от екипа на клиника по ортопедия и травматология към МИ-МВР София.

Завършва Медицински университет Пловдив през 2011 г. Своята специалност Ортопедия и травматология придобива през 2017 г. Д-р Колев е Докторант към Клиника по ортопедия и травматология в Медицински институт на МВР. Има Клинична специализация в клиника “Rebound” Ванкувър, щата Вашингтон. От 2020г е гост лектор по ортопедия и травматология към Медицински университет – София Филиал ,,Проф. Д-р Иван Митев” – Враца

  •  Курсове по артроскопия, колянно ендопротезиране, ендопротезиране на големи стави, ендопротезиране на раменна става, кръвна репозиция и остеосинтеза на фрактури в областта на таза и ацетабулума
  • Завършен курс в АО – Basic (2015 г. България), АО – Advanced (2016 г. България);
  • Участие в курсове и конференции по специалността в страната и чужбина;
  •  Член на Българска ортопедична и травматологична асоциация, Български лекарски
    съюз, American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS) и Arbeitsgemeinschaft für Osteosynthesefragen (AO).

 

Специалности
Ортопед, травматолог
Работи с